Activități

Scoala Verde - 2024 - galerie de imagini (link imagine)

Suntem in saptamana fructelor si legumelor donate.

Digitaliada 2023 - S-a desfasurat in acest an la Scoala Gimnaziala "Stefan cel Mare" Bistrita. Am avut reprezentanti, cate doi elevi din fiecare clasa gimnaziala. A fost o experienta utila pentru fiecare elev. (Imaginea are o galerie atasata - clic pe link pentru deschiderea galeriei)

A sunat din nou, clopoțelul ..📚🍀

Anul școlar, 2023-2024 s-a deschis cu o festivitate emoționantă la care au participat preșcolari, elevi părinți, bunici, profesori dar și invitați.🤗

Mulțumim, inspectorului școlar, domnul Filip Florean pentru participare și transmiterea mesajului ISJBN-ului. Mulțumim, reprezentaților IPJBN-ului, șefului secției de poliție rurală nr. 6 Năsăud, domnul comisar Măgherușan Sergiu, agentului șef principal Sergiu Secheli, agentului Adrian Dedea, fost abdolvent al școlii noastre pentru participare și transmiterea  mesajului de susținere și de continuare a  parteneriatului din anul anterior. Mulțumim, preotului paroh Grigore Mureșan, însoțit de teologul Butaciu Marius, fost absolvent al scolii noaste pentru eforturile depuse si pentru incurajările pozitive.

 Mulțumiri, domnului Anchidim Pop pentru emoționantul mesaj în versuri adresat elevilor, profesorilor și întregii comunități.👏👏👏

Dorim tuturor sănătate, inspirație, putere de muncă și multe succese în noul an școlar!⚘️🇷🇴❤️💻📑

https://www.facebook.com/.../permalink/985413125842827/

#ISJBN #IPJBN #NouanePasaAn școlar 2023-2024

11 septembrie Deschiderea anului scolar

Final de proiect:"Hai la drum dar nu oricum!" finanțat prin granturile #Nouănepasa derulat la clasele de învățământ profesional din cadrul instituției noastre în anul școlar 2022-2023. Proiectul s-a materializat prin organizarea de târguri/ evenimente de promovare, achiziții de echipamente de practică pentru elevi, achiziția de corturi pentru evenimente în aer liber, vizite tematice la agenții economici zonali și o excursie gastronomică derulată pe parcursul a trei zile în regiunile Bucovinei, Maramureșului și Clujului. Mulțumiri profesorilor, elevilor, părinților și sponsorilor și mulțumiri speciale, Fundației Nouă ne Pasă și doamnei director Fetti Romana-Iulia.